krah

Nakon 5 godina ljubavi PREKINULA JE VERIDBU: Slađana Tomašević sklonila prsten i svaku fotografiju koja podseća na njega

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

mira

10-08-2018 22:55h
Zato ne treba iznositi sve u javnost ! Veza savršena , pa na kraju pukne ! Onako , ako je u uskom krugu , šta god da se dogodi , nema velike pompe ! Misle li ljudi koji objavljuju sve da je dosta zlobnih koji će se obradovati kada krene po zlu ?I tračariti uz kaficu ! Bitne stvari treba zadržati za sebe !

Slavica

11-08-2018 14:30h
Bolje sad nego posle deset hod.braka,lepa Sladjo.

Ivan

11-08-2018 16:34h
Veridba od pet godina??? Šta su čekali, da napune po 55 godina pa da se venčaju (Slađi je 45)?

Milutin

11-08-2018 18:14h
Sladjo ili kako vec srce...sto bi rekli u moje selo...prestarela si nisi vise ni za u njivu...gledam te ponekad na tv...kilo sminke imas na lice i vrat...sta krijes...kad je neko lep i zenstven takav je i bez sminke...i nije kraj sveta...mnogo momci ima koji bi bili sa tebe i usrecili te...doduse 99.9 posto su bez kinte al imaju dobru dusu i meraklije su...pili bi ti vino iz pupak...evo ja na primer...imam kucu na selo krave ovce kokoske svinje 20 ektara sa svasta...pravim rakiju vino sir kajmak susenice...imam i nesto pod jastuk..mislim ljubicaste...imam59god. I Boga mi 1.9m 93kg...sam dizam zadnji deo od moju ladu...a i troje dece iz dva braka...dakle overen...pa ako ti treba pravi muz...javi se...tajnim znakom...prepoznacu ga
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: