neočekivano

Dobila nagradu, pa iznenadila sve: Poznata pevačica otkrila da je postala majka!

0

Na glamuroznoj dodeli nagrada magazina Story održanoj juče u Sarajevu, kantautorka Maya Sar dobila je priznanje za pevačicu godine.

Maya Sar
Maya Sarfoto: Željka Dimić


Primajući nagradu poznata kantautorka najavila je izlazak novih pesama i otkrila da je početkom ove godine postala majka, u čemu je pronašla posebnu inspiraciju.

 Dragi moji, nisam vas zaboravila! Početak godine mi je donio najljepši poklon na svijetu, predivnu djevojčicu, kojoj sam posvetila svu pažnju i vrijeme. U tom periodu nije nedostajalo inspiracije, pa su nastale mnoge lijepe pjesme. Jedva čekam da ih čujete! Večeras sam imala čast i veliko zadovoljstvo da primim nagradu za najbolju pjevačicu, koju dodjeljuje magazin "Story". Kako kažu - da bi živjela stara djela, moraju se rađati i nova. Zato, dobro sam zasukala rukave i uskoro ćete imati prilike da čujete nove pjesme, koje pripremamo za novi album. Šaljem vam puno poljubaca! - napisala je Maya Sar na svojoj zvaničnoj Facebook strani.
 

Kako je ranije izjavila, njena pesma "Naša ljubav, naša kuća" u potpunosti je autobiografska i opisuje ljubav prema suprugu Mahiru, što govori o tome da njihova ćerka odrasta u porodici punoj ljubavi i razumevanja.

 

 

 

makonda-tracker