Indira Vladić: Nova šansa za staru ljubav

0
Kako navodi hrvatski Story, pevačica Indira Vladić ponovo uživa u ljubavi sa bivšim dečkom Ivanom Papićem, sa kojim se zabavljala prošle godine
foto: promo
foto: promo

Indira je nedavno rekla da u ljubavi za nju nema kalkulacija i pravila, pa je očito zato odlučila da da još jednu priliku vezi koja ju je prošle godine činila srećnom. Iako su u jesen prekinuli svoju romansu, pevačica Indira Vladić i građevinski preduzetnik Ivan Papić nisu dugo izdržali jedno bez drugog. Dobro upućeni izvori tvrde da su pevačica grupe Colonia i Ivan ponovno u vezi već mesec dana i da su jako srećni i zaljubljeni. Renesansu veze mogli su pretpostaviti i površniji pratitelji prilika na estradnom nebu, kada se pred kraj prošle godine pevačica počela sve ređe pojavljivati na društvenim događajima, baš poput svake zaljubljene žene koja svoje slobodno vreme ostavlja za ljubav. Indira i Ivan su očigledno pronašli neke oaze, gde u miru uživaju u međusobnom društvu. Zapravo, Indira nikad nije krila da je upravo takav stil života ono što priželjkuje.

- Poslednjih nekoliko godina težim za mirom i toplinom doma, osećajem pripadnosti, sigurnosti… Možda to kao mlada nisam priželjkivala, ali danas mi je to apsolutni prioritet – rekla je za hrvatski Story u ekskluzivnom intervjuu nakon razvoda od supruga Narcisa Mujkića.

Priredio: Danilo Mašojević

makonda-tracker