burne reakcije

Zbog ovog izdanja INTERNET GORI: Dušica Jakovljević u kupaćem kostimu, komentari ne prestaju (FOTO)

2

Poznata voditeljka izazvala je pravu pometnju. 

foto: Aleksandar Jovanović Cile
foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Lepa voditeljka poznata je po svom šarmu, osmehu i neverovatnoj harizmi kojom je osvojila sve svoje obožavaoce. Dušica Jakovljević je jedna od retkih dama koja se ne stidi da podeli sa publikom svako svoje izdanje, ali i otkrije zanimljive anegdote iz života zbog kojih je još više vole. Nakon fenomenalnog putovanja u egzotičnu Afriku, Dušica je nastavila da uživa u svom odmoru, koristeći svoje slobodno vreme za uživanje i posvremene izlete.

 

 

Ipak, malo ko je imao prilike da je vidi u provokativnom izdanju. Upravo zbog toga, njena fotografija u kupaćem kostimu privukla je svima pažnju i izazvala buru komentara.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

Dušica je pokazala da i kod odabira kupaćeg kostima i te kako ima stila, te se odlučila za kupaći kostim neobičnog kroja. Nekoliko karnera je učinilo njen stajling savrenim, a bela boja doprinela je romantičnom izgledu lepe voditeljke.

 

Uz deblje brtele i kratko sečeni pojas, Dušica je otkrila sve svoje atribute, a mnogi su se složili da poznata voditeljka savršeno izgleda bez obzira na to što se ostvarila u ulozi majke.

 

 

 

makonda-tracker