dobar glas daleko se čuje

Šaban Šaulić snimio duet sa Zoricom Brunclik, a evo ko mu je naslednica

0

Kralj narodne muzike krunisoa je svoju naslednicu koja ima samo četiri godine.

šaban šaulić i zorica brunclik
šaban šaulić i zorica brunclikfoto: Dragana Udovičić

 

Kralj narode muzike Šaban Šaulić je za novi singl "Ti možeš sve" ukrstio je glasove sa svojom dugogodišnjom prijateljicom Zoricom Brunclik, a pri izboru ove pesme mu je pomogla njegova četvorogodišnja unuka Una, naslednica njegove ćerke Sanele Šaulić.

 

Unuka moja koja ima četiri godine i kada je Zorica počela to da mi pokazuje. Kada je počela drugi put da peva i moja unuka je sa njom zapevala. Odmah je naučila reči. Ona tako mala, a već je zapamtila reči, ja rekoh "ovo će sigurno biti dobro, neću pogrešiti" - rekao je kroz smeh Šaban.

 

Supruga Goca je velika podrša i oslonac pevaču, ali suprugovo srce deli sa njegovim unucima Unom, Emom i Lukom. Iako za sobom Šaban ima ogroman uspeh, on nastoji da takav status i održava, što znači da mu pevačka karijera oduzima puno vremena, pa je svaki trenutak proveden sa unucima dragocen.

 

- Oni su ti koji moraju da mi je dovedu. Ilda je bila na moru, pa se nadam da će svaki dan da dođe, da njoj i njenom suprugu napravim ručak. Da dovede Emu i Unu. Una je do sada bila, a sada je red da dođe Ema - rekao je Šaban za kameru emisije "Premijera".

 

 

 

makonda-tracker