Helen Miren: Uramiću gaće Rasela Brenda

0
Žute gaće koje je Rasel Brend jednom prilikom poklonio svojoj prijateljici, glumici Helen Miren, ova oskarovka danas tretira kao predmet od posebnog značaja koji predstavlja pravi ukras za njen dom

Tokom snimanja američkog filma baziranog na komediji Bura Vilijema Šekspira, slavna britanska glumica Helen Miren i njen mladi kolega Rasel Brend toliko dobro su se zabavljali, da su nakon uspešno obavljenog posla postali i dobri prijatelji. U drugom delu svoje biografije The Booky Wook 2 tridesetpetogodišnji komičar ispričao je da je jednom prilikom tri decenije starijoj Helen kao suvenir darovao svoje nošene žute gaće.

Proteklog vikenda radoznali novinari prisutni na ceremoniji dodele priznanja Guild of America želeli su da saznaju kakva sudbina je zadesila kasnije ovaj tako poseban komad donjeg veša.

- Nameravam da ih uramim i okačim iznad kreveta u spavaćoj sobi – odgovorila je Helen.

Inače, ovo dvoje zvezda trenutno sarađuju na novom projektu, filmu Artur, inače rimejku ostvarenja iz 1981. godine, u kojem će Brend igrati naslovnu rolu alkoholičara zavodnika, dok će Helen tu biti u ulozi njegove dadilje.

- Rasel je tako cool. Naprosto je neverovatan! Postali smo zaista bliski prijatelji. Stalno nosim na vratu privezak koji mi je poklonio – opisala je njihov odnos ova umetnica koja je do sada u svojoj kolekciji nagrada između ostalog nanizala jednog Oskara, tri Zlatna globusa, četiri Emija i čak dve najprestižnije kanske Zlatne palme.

makonda-tracker