porodični razlazi

Nisu u kontaktu sa roditeljima, razlozi su NEVEROVATNI: Zlatina majka je bila kockar, Tanju Savić rođeni izneverili zbog novca...

0

U nekim porodicama dolazi do trajno poremećenih odnosa, a neke javne ličnosti su osetile ukus toga. Evo i koje.

tanja savić
tanja savićfoto: Damir Dervišagić

Porodica iz koje potičemo ne pruža baš uvek podršku u životu niti se može zvati pravim osloncem, a to je jedan od većih životnih udaraca. Neke javne ličnosti progovorile su o tome.

 

Ana Sević nikada nije pomenula oca tokom svoje karijere, a razlog je što nije u kontaktu sa pevačicom i što nije bio prisutan tokom njenog odrastanja.

 

Slična je situacija i sa Anom Kokić koja godinama ne komunicira sa svojim ocem Stevom, pevačica je prekinula kontakt onda kada je on ostavio njenu majku Branku. Anine ćerke još nije upoznao.

 

Razlog svađe Tanje Savić sa roditeljima je bio novac. Naime, pevačica im je dala 20.000 evra da završe kuću u koju je trebala da se useli sa decopm po povratku iz Australije, ali su roditelji novac potrošili.

 

Zlata Petrović je svojevremeno izjavila da nije mnogo ljubavi dobijala u detinjstvu - samo tugu. Razlog tome je bila kocka. Njena je majka čak bila sahranjena sa špilom karata.

 

 

 

 

 

makonda-tracker