Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović: Krah velike ljubavi

17
Nakon više od četiri godine braka pevačica Nataša Bekvalac i nekadašnji vaterpolista Danilo Ikodinović odlučili su da se razvedu. O razlozima kraha njihove romanse ispredaju se različite teorije, a niko od njih dvoje još nije otvoreno govorio o rastanku
Foto: Milena Rakočević
Foto: Milena Rakočević

Iako su im godinama unazad mnogi predviđali brz kraj veze, jedan od najpoznatijih i sigurno medijskih najpropraćenijih parova na prostoru bivše Jugoslavije, Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović, uspešno je odolevao svim životnim izazovima.

Kruna Natašine i Danilove ljubavi sigurno je njihova ćerkica Hana koja je na svet došla 17. marta 2007. godine, a nepredvidivost života popularni par je spoznao na Vidovdan 2008. godine, kada sve njihove planove prekida saobraćajna nesreća, u kojoj je Ikodinović, teško povređen. Pevačica je dva meseca bdela nad poseteljom svog supruga, a kada je nakon osmonedeljnog boravka u bolnici napustio ovu ustanovu Dača je zajedno sa Natašom odlučio da svojoj porodici vrati osmeh na lice, pokušavajući da sa svojim najmilijima nastavi život na koloseku sreće i osmeha.

Poslednja u nizu priča koje su uzdrmale ovaj estradno-sportski par bila je ona da se Nataša tajno viđa sa svojim bivšim dečkom biznismenom Miodragom Kostićem Koletom. Lepa plavuša nije želela da demantuje ove glasine, već je hrabro nastavila dalje odavajući sliku savršene porodice. Ali, da sve nije onako kako izgleda bilo je jasno njenim fanovima kojima se obratila putem Facebook stranice rečima:

- Obraćam se ovim putem svim ljudima koji me vole i podržavaju... Ne verujte u izmišljotine.Sa druge strane, upravo prolazim kroz najtužnije dane u svom životu. Doživljavam svoj najveći životni poraz i neuspreh. Budite uz mene, trebate mi! Volim vas!!! Nikada nije onako kako izgleda… Neću vam više pisati, potpuno sam slomljena. Niti ga volim, niti ga mrzim, sad ga samo vidim pravim očima. Dišem za svoju ćerkicu, za svoju porodicu, a vi ste deo nje – napisala je Nataša.

Samo dan nakon što se Nataša oglasila na svom Facbook profile, u medijima se pojavila priča da je atraktivna Novosađanka podnela papire za razvod braka, a da je uzrok tome nešto što niko nije očekivao – navodno neverstvo Danila Ikodinovića.

Ikodinović je, pišu mediji, bio u vezi sa izvesnom medicinskom radnicom Milicom, što je Nataša saznala nedavno od svoje sestre, takođe pevačice Jelene Mrkić. To je bila kap koja je prelila čašu i navela pevačicu da pokrene brakorazvodnu parnicu.

Prevara, intrige, netrpeljivost, izdaja… reči su kojima mediji opisuju Danilov i Natašin razvod. Iako se niko od njih dvoje još nije oglasio tim povodom, jedno je sigurno - ljubavi koja se između njih dvoje rodila leta 2004. godine u Novom Sadu došao je kraj.

 

Danilo Mašojević

 

makonda-tracker