iskreno

Sara Jo: NE UJEDAM, a pravi muškarci mi ipak NE PRILAZE

1

Atraktivna mlada pevačica priznaje da je današnjim devojkama teško da nađu pravog partnera

Sara Jovanović u potrazi za pravim
Sara Jovanović u potrazi za pravimfoto: Andreja Damnjanović

Mlada pevačica otkrila je da ima dosta poslovnih ponuda ali da u njenom privatnom životu stvari stoje malo drugačije. Kvalitetni muškarci ustručavaju se da joj priđu, dok se oni prosečni ne libe da je muvaju, koristeći pri tom loše fore.

Čini mi se da u 21. veku, nažalost, žena mora dati do znanja muškarcu da može slobodno da joj priđe, da ona ne ujeda. Takođe mi deluje da "pravi" muškarci najviše u tome oklevaju. previše razmišljaju, dvoume se, misle šta bi i kako bi, a za to vreme ženama prilaze oni drčni, neopterećeni, koji ne znaju šta je blam", rekla je Sara Jo za magazin Gloria.

Sara Jovanović zna šta hoće
Sara Jovanović zna šta hoćefoto: Andreja Damnjanović

Atraktivna crnka zna kakve osobine treba da ima muškarac da bi je osvojio.

Dopadaju mi se samouvereni tipovi, oni koji imaju stav, ali se ne osećaju ugroženo ni kad sam ja samouverena i imam stav, pogotovo što se tiče posla. Muškarci olako izgovaraju kako čeznu za ženom sa stavom, a potom se ponašaju suprotno, i to nije samo moje iskustvo, nego i mojih prijateljica. Volim ambiciozne momke, one koje ispunjava posao, džentlmene, snalažljive, opuštene i, što je najvažnije, otvorene. To poslednje mi je veoma bitno. Izgleda da sam napravila dužu listu kvaliteta koje bi trebalo da poseduje moj muškarac", kaže Sara za magazin Gloria.

 

 

makonda-tracker