Irfan Mensur: Volim mlađe žene

1
Irfan Mensur otvoreno u rijalitiju Parovi rekao da su mu mlađe žene fetiš i da su mu i ranije izabranice bile dvadesetak godina mlađe

Polemišući o tome jesu li bolje starije žene ili mlađe, Irfan Mensur i Miloš Vuković razgovarali su u dnevnoj sobi vile Laneta Gutovića, u kojoj poznate parove gledamo u rijalitiju na TV Happy.

- Bolje je mlađa žena, posebno kad si stariji. Ona te podmladi – govorio je mladi karatista.

- Vidi, ovo što ću ti reći je sto posto tačno. Mislim da je Srna starija od mene. Ne zato što sam ja infantilan, nego što su njena razmišljanja često zrelija od mojih.

- I duh je važan – rekao je Riki.

- Naravno. Ali, meni su sve partnerke, do kojih mi je stalo bile mlađe 15-20 godina – rekao je Irfan.

Srna mu je dobacila:

- Oduvek si bio perverznjak!

Svi su se nasmejali ovoj Srninoj rečenici, ali je popularni glumac nastavio da savetuje sportistu.

- Različiti su ukusi. Neko voli drastično mlađe, nego starije – rekao je Irfan Mensur.

– Ali to stvarno nije važno. Važno je kako se složite, kako komunicirate, koliko ste tolerantni... Važno je i koliko ste spremni da se menjate zbog druge osobe. Sve je važno!

- Ali je svakako bolje imati mlađu ženu – stalno je ponavljao Riki karatista. – Za mene je to najbolje. Više prija u starijim godinama. Mislim da će se mnogi složiti sa tim.

U raspravu su se zatim uključile i Slađa Delibašić i Karolina Jovanović.

- Đole je bio stariji od mene, dosta. Igor je, mlađi od mene četiri godine. Ali sve to funkcioniše na neki način, kako treba. Godine nikad nisu prepreka. Srce je važno. I ono što je u srcu.

makonda-tracker