nije joj lako

Anabelu Atijas život nije mazio: Imala je porodičnu dramu o kojoj nerado govori

0

"Ne osuđuj tuđe grehe dok ne spoznaš svoje", jednom je neko rekao, a o Anabelinom životu mnogi su sudili...

anabela atijas
anabela atijasfoto: Luka Šarac

Pevačica Anabela Atijas jedna je od javnih ličnosti koju život nije mazio. Ona je nedavno prošla kroz pravi pakao i to zbog učešća njene ćerke Lune Đogani u rijalitiju "Zadruga". Đoganijeva je stupila u vezu sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem, a zbog ove "zabranjene" veze Anabela je na meti osuda, jer su mnogi smatrali da nije dobro vaspitala ćerku. Udarci na pevačicu bili su još jači kada je stala u odbranu svoje ćerke. Zbog svega je morala da završi i kod psihologa.

 

 

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on

 

Međutim, Anabela je teško podnela još jednu situaciju u svom životu, o kojoj nerado govori. Naime, pre nekoliko godina njena majka Jadranka Polutak, koja živi u Švedskoj, kako su pisali mediji, pokušala je samoubistvo. Ona je, navodno, uzela prekomernu dozu sedativa, a brzom reakcijom Anabeline sestre Romanele prevezena je u bolnicu gde joj je ukazana lekarska pomoć i spašen život.

 

Nije poznato zbog čega se pevačicina majka odlučila na ovakav korak, a Anabela u ispovesti za magazin "Stori" pokušala da da odgovor na to pitanje.

 

- Ona je izuzetno jaka žena, ali sve kroz šta je prošla u životu ostavilo je traga na njenoj duši. Okidač je u ovom slučaju bilo ono što nosi u sebi, a nikad se ne zna kada ta negativna osećanja mogu da kulminiraju, izjavila je pevačica svojevremeno i dodala:

 

Ovo što se mojoj mami desilo, probudilo me je iz dubokog zimskog sna. Počela sam da na neke stvari, ljude koji me okružuju, ali i na medijske napise gledam drugim očima. Ne zanimaju me banalnosti kojima se pojedinci bave", rekla je tada Atijasova.

 

 

makonda-tracker