stav

Ne dozvoljava nikom da je naziva DEBELOM: Rijana otkriva kako se nosi sa viškom i na koji način je ZAVOLELA SEBE (FOTO)

0

Ona voli sebe u svakom trenutku. 

foto: Profimedia

Rijana je celom svetu pokazala da nije seksepil veličina koju nosimo, niti onaj trenutak u kome smo tip-top skockane u skupoj haljini, na visokim potpeticama, sa besprekornom frizurom. Istinski seksepil dolazi onda kada zavolimo sebe u svim svojim stanjima, kada smo možda nabacile par kilograma, ili se nismo izdepilirale na vreme, kada nam je kosu čupava ili nam nije bilo do šminkanja.

 

 

Tu je njen ključ, zato RiRi uvek izgleda dobro - jer uvek voli sebe, čak i onda kada objektivno ne izgleda savršeno. Biti zadovoljan sobom u svim svojim stanjima - to je umetnost, i ona ne može da se ne vidi.

 

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

U intervjuu za "Vogue" čiju naslovnicu za septembar krasi, ona je otkrila da obožava svoje telo u svim veličinama, da u potpunosti prihvata svoje obline i da ne dozvoljava nikome da je zove "debelom".

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

"Ne znam, možda je to zato što sam sad bujna", odgovorila je na pitanje otkud joj tolika armija fanova.

 

Lepotica sa Barbadosa otkrila je da će uskoro krenuti da ponovo radi na svojoj figuri, ali da se nada da neće izgubiti sve svoje obline.

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Nadam se da neću izgubiti svoju guzu ili bokove ili cela bedra. Kada pomislim na svoje grudi, odmah se setim da ću izgubiti sve, sve će otići kad smršam", kazala je, dočaravši probleme žena koje žele da zategnu telo, ali ne i da izgube obline koje imaju.

 

 

Priznala je i da obline imaju svoju cenu: "Znate, sve dolazi s cenom. Ako želite da imate guzu, imaćete i višak na trbuhu!"

 

 

makonda-tracker