Parovi: Slađa saznala da je Vesna trudna

0
Slađa Delibašić sanjala da je Đoletova žena trudna, što su joj ćerke, koje su je posetile u rijalitiju Parovi i potvrdile

Kad su joj ćerke koje su je posetile u vili Laneta Gutovića potvrdile da je njen san da je Đoletova žena trudna istinit, Slađana Delibašić se začudila i rekla:

- Baš lepo. Tako treba. A, baš sam to sanjala...

Jeste se Slađana smejala i pokazala radost zbog novog deteta njenog bivšeg muža, ali njene ćerke su, kasnije, ispričale da će to nju verovatno rastužiti.

- Nije ona zavidna, ona želi tati sve najbolje – objasnile su njene ćerke kasnije svojim prijateljima.

Pre ulaska u rijaliti Parovi, Slađana se poveravala prijateljima da užasno pati zbog Igorovog ponašanja, a u vili je više puta ponovila da on od nje pravi gusku, ljudi joj se smeju, jer pored nje ima i druge devojke.

- Nijednom za osam godina nije rekao da želi dete sa mnom!

Ali, za rođendan, Igor je to izgovorio:

- Promeniću se, želim da mi rodiš sina!

Svesna da Igoru ne može da veruje zbog njegove vetropiraste prirode, denserka je svima u vili pričala o svom bivšem mužu Đoletu Đoganiju, sa kojim je i želela da uđe u rijaliti na televizji Happy.

- Đole ima najbolju tetovažu – pričala je Slađa.

Novinarima je rekla da joj je žao što više nikad neće biti sa njim, a da je to jedino moguće ako nekad budu sami i ona i on, pa se ponovo spoje.

- Kad mi nešto treba, uvek zovem Đoleta – jadala se svima Slađa.

 – Pre jednog puta, molila sam Igora da mi promeni gume, ali on to nije učinio. Kad mi se nešto pokvarilo na putu, zvala sam, koga drugog do – Đoleta!

Sada, svesna da sa Igorom priča ne ide u smeru kako bi želela, a vest da Đoletova žena Vesna očekuje još jedno dete sa njenim bivšim dragim, iz zgodne denserke je izbacilo:

- Bolje bi bilo da je Nikola Sandulović ovde, a ne Igor!

Slađa je, inače, sa Nikolom bila u ozbiljnoj vezi posle razvoda, a kasnije je usledilo prepucavanje po novinama, gde je Nikola tražio da mu Slađa vrati poklonjeni jaguar, a ona nije htela ni da čuje.

Epilog: jaguar joj je ukraden!

 

.

makonda-tracker