malo ko zna

Opsedala ga je na Fejsbuku i pretvorila mu je život u PAKAO: Sloba Radanović je pre godinu dana proživljavao PRVU DRAMU (FOTO)

0

Stvari su se potpuno odmakle kontroli, a zabrinuti pevač razmišljao je o tome da se obrati policiji. 

foto: Filip Pavličić
foto: Filip Pavličić

Iako se ovih dana šuška samo o njegovom učešću u Zadruzi, poznati pevač Sloba Radanović privlačio je pažnju od trenutka kada je kročio na scenu. Finalista Pinkovih zvezda je oduvek bio miljenik pripadnica lepšeg pola, a jedna od obožavateljki otišla je mnogo dalje nego što je iko zamislio.

 

 

Sloba je tom prilikom otkrio da se oseća ugroženo, jer je obožavateljka opsedala njegove društvene mreže i više puta pokušala da otkrije koja je šifra od njegovog Fejsbuk profila.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Damir Dervišagić

Radanović se ovom prilikom obratio javnosti, ali i poslao poruku dotičnoj uz reči da će je prijaviti policiji.

 

Devojčice, još jednom pokušaj da mi provališ lozinku i prijaviću te policiji. Kulirao sam, ali si postala nepodnošljiva. I prekini da praviš lažne profile. Znaš ti dobro ko si. Blokirao sam tvojih 20 profila. Ovo je jedini način da ti se obratim. Dakle, bićeš prijavljena ukoliko nastaviš", rekao je tada Sloba.

 

Budući da je preživeo pravi pakao, ne treba da čudi činjenica da je Sloba Radanović postao veoma oprezan na društvenim mrežama, kao i da je nakon učešća u rijalitiju zadržao svoje objave samo na poslovnom nivou.

 

 

makonda-tracker