pobegao iz bolnice

Sin Snežane Đurišić uhapšen: Ovo su svi detalji o slanju pretećih poruka majci

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

koji debil

01-08-2018 21:29h
hteo bi celog zivota da zivi na grbaci majke..
i ja bih te se odrekla,ali stvarno ...

Majka

02-08-2018 10:19h
Pa,najlakse se odreci svog deteta.Treba se zapitati gde sam to pogresila(a roditelj gresi,to je sigurno).Nisu deca trazila da ih radjamo.Negde je nesto promaklo u odrastanju ovog mladog coveka Ne treba suditi nikome,ali za probleme dece su u glavnom krivi roditelji.To posle niko ne ispravi,kao i u ovom slucaju.Nek joj je bog u pomoc!

Ni majka mu nije iz boljeg društva

03-08-2018 14:32h
@Majka
Od koga je imao da uči? Ko ga je vaspitavao ? Ko se njim bavio? Majka slavoljubka, novcoljubka, narcisoljubka , samoljubka,..
Odrekla se da bi se sada njime bavila država, da ne plaši ljude , decu ,..po gradu dok ona "savetuje" tuđu decu u "zvezdama sunovrata" !!! Misli da je plava kosa, crveni nokti,...i "mladi" dečko čini gospođom . Ne , sad se vidi zapravo šta je i ko ta žena .
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: