Lejdi Gaga: Born This Way za nestrpljive

0
Poslušajte pretpremijernu remix verziju dugoočekivanog hit singla Born This Way čije segmente je slavna pevačica Lejdi Gaga ustupila tvorcima glamurozne revije Thierry Mugler muške odeće
foto: BANG
foto: BANG

Posetioci modnog performansa čuvenog muškog brenda Thierry Mugler održanog ove srede u Parizu imali su tu privilegiju da prvi čuju kako će zvučati pesma Born This Way koju bi kontroverzna umetnica Lejdi Gaga trebalo da lansira u etar 13. februara i koju će istog dana uživo izvesti na dodeli prestižnih Gremi nagrada. Remiksovana verzija numere iz koje je izbačen refren nazvana je Scheiße, a tvrdi se da je u ovom uradku sačuvana identična energičnost pesme baš onakve kakva će se pojaviti na zvaničnom studijskom izdanju.

S obzirom na to da je kreativni direktor brenda Thierry Mugler stilista i dizajner Nikola Formichetti, tvorac šokante haljine od mesa, ne čudi da je Lejdi Gaga odlučila da upravo u saradnji sa ovom kućom publici da zvučni nagoveštaj svog prvog singla sa istoimenog albuma koji će svetlost dana ugledati u maju.

makonda-tracker