zabrinuti

Svi pričaju o njenoj figuri, sestre su OČAJNE : Šta se to desilo Kim Kardašijan?(FOTO)

1

Njen izgled oduvek je bio tema društvenih mreža, ali je ovog puta to drugačije.

Kim Kardašijan
Kim Kardašijanfoto: Profimedia

Nakon što je prošetala neprimerene kombinacije u kojima je potpuno pokazala svoju novu liniju, njeni obožavaoci podelili su se u komentarima. I to, ne samo obožavaoci, već i njena porodica.

 

U jednom klipu koji je Kim Kardašijan podelila na društvenim mrežama njena sestra Kendal Džener prokomentarisala je da je zaista zabrinuta zbog njenom naglog gubitka kilograma i pitala je da li ona išta jede. Međutim, na to njeno pitanje Kim se samo nasmejala i zahvalila se na kompimentima. Kloi Kardašijan takođe je izrazila svoju zabrinutost za stariju sestru jer do sada nikada nije ovoliko kilograma izgubila.

 

Sporna je postala najpre ova fotografija na kojoj se vidi velika razlika u njenim kilogramima.

 

 

Ova fotografija je pokrenula javinu koliko pozitivnih, toliko i negativnih komentara. Fanovi su prilično zabrinuti zbog novog izgleda ove rijaliti zvezde, nazivajući je anoreksičnom i bolesnom. Tu se stvari nisu završile.

 

Kim se ove nedelje pojavila u Los Anđelesu u gornjem delu koji je ličio na kupaći kostim i potpuno otkrila svoj tanak struk. Ova rijaliti zvezda očigledno je izgubila dosta kilograma jer su svi fanovi i mediji zapazili razliku u njenom izgledu.

 

 

Kim Arriving to the Jimmy Kimmel Live taping in Los Angeles, CA on July 30, 2018.

A post shared by KKW MAFIA MEDIA (@kkwmafiamedia) on

Najpre su je kritikovali zbog viška kilograma i velike zadnjice, sada je kritikuju zbog manjka kilograma koji su je poptuno promenili.

 

Verni fanovi stali su u njenu odbranu, govoreći da izgleda neverovatno i da su oni uz nju.

 

 

makonda-tracker