Vesna Zmijanac: Ne razmišljam o venčanju

Pevačica Vesna Zmijanac objašnjava da li njoj i njenom partneru Željku Rstoviću predstavlja prepreku u vezi to što je mlađi od nje četrnaest godina i otkriva kako njih dvoje grade svoj odnos
0
1 / 3 Foto: Story Press

Folk zvezda Vesna Zmijanac Novu 2011. godinu dočekala je srećnija nego ikada i to u zagrljaju svog novog izabranika Željka Rstovića, prvog muškarca kome je otvorila srce nakon višegodišnjeg samovanja. Popularna pevačica ponoć je sačekala u hotelu Korali u Sutomoru gde je pevala i za reprizu novogodišnjeg dočeka, a slobodno vreme provodila je sa svojim partnerom u luksuznom hotelu Princeza u Baru. Slavljeničko raspoloženje pratilo ju je i u Beogradu gde je 4. januara okružena najmilijima proslavila svoj pedeset četvrti rođendan.

- Nikada nisam previše pažnje obraćala na poklone, pa mi je svejedno kakve darove dobijam. Kod mene je tako, zadovoljavam se ili sitnim ili megalomanskim stvarima, kao što je recimo automobil - kroz smeh kaže legendarna pevačica koja u emotivnoj idili sa Željkom uživa oko dva meseca.

Iako tabloidi spekulišu kako je od Rstovića dobila i sudbonosni prsten, Vesna ističe da nije reč o komadu nakita koji simbolizuje veridbu, a napominje da ne razmišlja ni o braku.

- Nemojte me vi novinari venčavati pre vremena, molim vas. Pustite da inženjer sa neba odredi kada je i da li je vreme za to - iskreno objašnjava pevačica koja je u novoj godini sebi poželela put oko sveta.

- Volela bih da odem na put oko sveta ili bar negde daleko na dva meseca i zaista ne bih prognozirala da li će mi se na takvom putu dogoditi venčanje - smeje se Vesna i otkriva da joj u odnosu sa Željkom ne smeta razlika u godinama.

- Upoznali smo se na jednoj zabavi, a on je od mene mlađi četrnaest godina. Nemojte ga dodatno podmlađivati i pisati kako je još mlađi, kao što rade neki drugi mediji. Podmlađujte mene, mada mi se čini da ja svoje godine odlično nosim i nikada ih nisam krila - otkriva pevačica koja je u romansu sa Rstovićem uplovila čistog srca, spremna za nove ljubavne pobede koje su joj u potpunosti osvežile svakodnevicu i njenom životu dale novi smisao.

- Nas dvoje se trudimo da održavamo odnos iako mene nije lako pratiti. Ali valjda će nešto biti od nas - optimističnim tonom navodi Vesna i priznaje da je Željka odlično prihvatila i njena ćerka Nikolija Jovanović (21).

- Nikolija je srećna uvek kada sam i ja srećna i naravno da joj se dopada mamin izbor - zaključuje učesnica rijaliti šou-programa Survivor koja tokom 2011. godine planira i da završi novi album.

Nikola Rumenić

makonda-tracker