Gojko Kačar: Istina o mom ljubavnom životu (ceo tekst)

Fudbaler Gojko Kačar kaže da mu ne prija reputacija plejboja i samo za Story otkriva da je Ena Popov jedina devojka sa kojom kontaktira i koja ga posećuje u Nemačkoj
7
1 / 2 Foto: Story Press

Život jednog od naših najboljih fudbalera mlađe generacije, Novosađanina Gojka Kačara (23), mesecima unazad je top tema domaćih medija i to ne samo zbog briljantnih sportskih podviga koje pokazuje na terenu, već i zbog navodnih ljubavnih veza. Naime, ovaj šarmantni momak često je povezivan sa devojkama koje su poznate javnosti, a sa kojima bi se slučajno našao u istom društvu, ili su samo u prijateljskim odnosima. Pošto nije reagovao, pisalo se o tome kako uživa u romansi sa Jelenom Mrkić, učesnicom Survivora poznatom i po tome što je sestra od tetke pop zvezde Nataše Bekvalac, ili pak sa Stanijom Dobrojević sa kojom je bio u istom društvu u Splitu. Istina je, međutim, da ovaj atraktivni student novosadskog Fakulteta tehničkih nauka kontaktira jedino sa pevačicom, voditeljkom i bivšom učesnicom rijaliti šou-programa Veliki brat, svojom sugrađankom Enom Popov, što je razrešio u ekskluzivnom razgovoru za Story.

- Prošla godina bila mi je veoma teška na poslovnom planu. Imao sam nekoliko povreda koje su me omele na terenu i želim da u 2011. uđem koncentrisan na fudbal. Iako sam sto puta ponovio da ne želim da pričam o svom privatnom životu, shvatio sam da je to možda greška jer se s vremena na vreme moje ime pojavi u novinama u raznim kontekstima koji su apsolutno netačni. Ja sam gotovo oguglao na sve što se dešava, ali pošto sve to povređuje moju porodicu, odlučio sam da reagujem i oglasim se tim povodom - kaže Gojko i otkriva istinu o svom emotivnom životu.

- Jedina osoba sa kojom sam u kontaktu i koja je bila kod mene u Nemačkoj jeste Ena, a sve ostalo su laži i izmišljotine - kaže Gojko koji pojam veze shvata mnogo ozbiljnije od svojih vršnjaka.

- Za mene je jedina veza ona koja nastaje ulaskom u brak. Još je rano da razmišljam na taj način, mlad sam, ima vremena, i kad budem siguran u osobu sa kojom želim da provedem ostatak života, odlučiću se na taj korak - priča Kačar kog su nemački mediji pre godinu dana čak i verili sa Enom Popov, iako njihov odnos nije opterećen nikakvim formalnostima.

- Posao vas novinara jeste da što pikantnije plasirate informacije, a ta informacija totalno je netačna i apsurdna - ističe Gojko kojem nimalo ne prija titula plejboja.

- Žao mi je što je tako. Stariji igrači su me savetovali da se pazim takvih stvari jer one odvlače pažnju od onoga što je moja osnovna profesija, a to je fudbal. Sve drugo, osim priča o mojoj porodici koja mi je najveća podrška, hteo bih da odstranim iz medija i da se u njima pojavljujem isključivo zbog svojih sportskih rezultata - iskren je Gojko koji je u novoj sezoni nakon spektakularnog transfera o kom su brujali i domaći i nemački mediji pojačao redove kluba HSV iz Hamburga.

- Trenutno se nalazim sa klubom na pripremama u Dubaiju i sezona nam počinje 15. januara. Imao sam povredu koju sam izlečio i pokušaću da se nametnem treneru u najboljem svetlu - kaže Kačar koji je u svoj prethodni klub, berlinsku Hertu stigao 2008. godine iz Vojvodine, a svojim sportskim umećem nametnuo se kao jedan od lidera tima. Srpski reprezentativac je za Hertu nastupio na šezdeset četiri meča i postigao je deset golova.

Nikola Rumenić

makonda-tracker