Nikol Kidman: Usvojena deca slomila su mi srce

0
Australijska glumačka diva Nikol Kidman otkrila je svoju nepodnošljivu bol koja ju je obuzela nakon što su njena usvojena deca Izabela i Konor odlučila da žive sa ocem Tomom Kruzom
foto: Red Dot
foto: Red Dot

Otkako je pre dve i po godina rodila ćerku Sandej Ros, glumica Nikol Kidman (43) uvek rado priča o svojoj naslednici, iako je čari materinstva spoznala još pre osamnaest godina kada je sa tadašnjim suprugom Tomom Kruzom (48) usvojila devojčicu Izabelu (18), a tri godine kasnije i dečaka Konora (15). Ipak, o njima nije često govorila, a nakon što se poslednji put obratila javnosti, postalo je jasno i zbog čega. Australijska glumica priznala je kako joj je njihova odluka da nastave život sa tatom i njegovom novom suprugom Kejti Holms (32) slomila srce.

- Volela bih da su ostali da žive sa mnom, ali doneli su odluku i ja tu ništa ne mogu – tužno je rekla Nikol. Izabela i Konor brzo su se privikli na novu majčinsku figuru u svom životu.

- Tomovo prvo dvoje dece su predivni. Veoma su pametni i dragi. Već nakon dve nedelje zajedničkog života počeli su da me zovu mama – otkrila je Kejti u jednom od intervjua i stavila so na ranu Nikol Kidman.

U prvom trenutku to je skrhalo australijsku zvezdu koja je priznala da je bila izuzetno ljuta na njih jer su većinu vremena provodili sa ocem u Los Anđelesu, ali bol je, kaže, umanjio dolazak njezine devojčice na svet.

- Prekrasno je kada sa četrdeset tri godine imate dvoipogodišnje dete - rekla je glumica koja je sa muzičarem Kitom Urbanom (43) ćerki dala ime po danu kada su uvek najviše uživali – nedelji.

- Dok smo oboje bili usamljeni i pre nego što smo se sreli, nedelja je bila dan od kojeg smo oboje strepeli. Jer, kada nemaš partnera, možeš da se osećaš veoma usamljeno. Ali, kada smo se upoznali, počeli smo da obožavamo nedelju. Niko nas nije gnjavio, mogli smo da ostanemo u krevetu i radimo šta god poželimo. Tada smo pomislili: Kakvo divno ime za naše dete – priča Nikol čija bi sreća bila potpuna da s njom žive i usvojena deca iz braka sa Tomom Kruzom.

Priredila: Nikolina Kunić

makonda-tracker