prava istina

Otišla sam tamo puna ljubavi i želje: Luna Đogani otkrila ŠTA SE STVARNO DOGODILO na rođendanu Slobine mame (FOTO)

7

Da li je ova proslava bila povod za pomirenje ili ne, i šta se zaista dešavalo iza zatvorenih vrata, otkrila je mlada Luna Đogani. 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Nakon izlaska iz popularnog rijalitija, život Lune Đogani potao je turbulentniji nego ranije. Iako je, kako sama kaže, stavila tačku na ljubav sa Slobom Radanovićem, poznata modna blogerka suočila se sa mnogobrojnim pritiscima javnosti, što od medija, što i od fanova. Upravo zbog toga, ne čudi što se mlada Luna povukla iz medija na neko vreme i otišla na odmor sa porodicom.

 

 

Luna se posvetila svojoj karijeri, a kako sama kaže tek od nedavno se vratila u normalu.

 

Mnogo se bolje osećam, sada sam ptpuno kao Luna Đogani kao i pre Zaadruge. Bilo je jako teško da se prilagodim svom normalnom životu, da se adaptiram svojim svakodnevnim obavezama, porodici, prijateljima", rekla je Luna.

 

Ali jedan događaj promenio je sve. Naime, majka poznatog pevača Slobe Radanovića nedavno je proslavila svoj rođendan, a tom prlilikom u javnost je isplivao video klip na kojem se navodno čuje glas Lune Đogani, što je pokrenulo priče o pomirenju ovog para, a Luna je rešila da progovori o tome.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

foto: Damir Dervišagić

Na tom klipu nije moj glas, zato što je tu bilo dosta žena.Ja sam bila na rođendanu, ali nakon što je Sloba otišao. Nisam želela nikakav susret sa njim jer moja mnamera nije bila da se srela sa njim ili pričala, nego da bih ispoštovala njegovu majku i oca. Oni su uvek bili tu za mene", rekla je Luna u emisiji Premijera i dodala:

Ja sam otišla tamo puna ljubavi i želje da ih zagrlim i da im se zahvalim za sve što su uradili za mene, što su bili u uz moje roditelje i što su nas podržavali i što su nam toliko pruižili ljubavi i svega. Ja sam tamo želela samo da odem da im se zahvalim i da dam poklon Draginji i to je to."

Iako ne žali za svojim postupcima, Luna je priznala da joj je žao što se njena veza sa Slobom tako završila.

Žao mi je jer znam da sam de toliko dala u toj priči i pristala, znate na šta sve, da bih bila sa njim da bi se to ovako završilo. Ali smatram da sve što je vredno ostaje, ono što nije ne ostaje. Ne kajem se ni zbog čega i ne žalim. Ono što su meni Draginja i Dušan rekli jeste da su srećni što su upoznali devojku kao što sam ja i da ću uvek moći da računam na njih.

 

makonda-tracker