Milica Majstorović i Miloš Vuković krsnu slavu obeležili pred kamerama

U rijalitiju Parovi pevačica Milica Majstorović i sportista Miloš Vuković proslavili su svoju krsnu slavu Sveti Jovan
0
1 / 3

Nisu bili kod kuće sa svojima, ali su krsnu slavu Svetog Jovana proslavili u okruženju onih sa kojima žive mesec dana u luskuznoj vili Laneta Gutovića, u rijalitiju Parovi. U skladu sa svim verskim običajima, Milica Majstorović i Miloš Vuković svečano su obeležili za njih sveti dan. A, sve je bilo još lepše, kad su u goste stigli drugovi mladog karatiste, ali i Milicin i Nenadov brat.

- Kako sam srećna! Hvala vam mnogo - rasplakala se Milica, koja je izgovorila Oče naš pošto je Miloš isekao slavski kolač i prelio ga vinom.

- Vi ste zamenili moju porodicu i sada se stvarno osećam kao kod kuće. Podelite ovu radost sa mnom - rekao je Miloš gostima za stolom.

Tika Arsić je bio Milici velika podrška, sve vreme je bio uz nju, ukazivao joj na slavske običaje. Pošto su obavili obred kako dolikuje, i uživali u svečanoj večeri, poveli su svoje goste u obilazak kuće. Ponudili su ih pićem za šankom, gde su ćaskali.

- Bazen je super. Ovoliki luksuz sigurno niste videli ranije - oduševili su se drugovi Miloša Vukovića.

- A, vidiš kako je ovde toplo? Zato ja šetam ponekad u donjem vešu.  To nikad sebi ne bih dozvolio u drugoj situaciji - objašnjavao je karatista drugovima.

S druge strane, Milica je bila presrećna što je videla brata. Htela je sve odjednom da mu ispriča, pokaže, da se pohvali…

makonda-tracker