kada se zagrebe ispod površine

Milsili ste da je život Dragane Mirković bajka: Pevačica progovorila o SVOJOJ PATNJI

4

Za Draganu se vezuje lepa priča, pevačica svoju karijeru nije gradila na skandalima i nikada nije dolazila u sukob sa kolegama, ipak...

dragana mirković
dragana mirkovićfoto: Promo

Dragana Mirković jedna je od najvećih zvezda naše estrade. Njena publika je obožava zbog muzike i mnogobrojnih hitova, ali i pozitivne energije.

 

Reklo bi se da se Draganin život nakon udaje za Tonija Bijelića, prestaju sve pevačicine muke, ali jedan intervju iz perioda 2004. dokazuje suprotno.

 

Tada je Dragana pričala o planovima da napusti karijeru i posveti se porodici zbog brojnih razočarenja koje je doživela od lažnih prijatelja.

 

Jeste toga bilo. Loši ljudi su me povređivali, ali ja sam i takve momente delila sa svojom puiblikom, jer su oni pored moje porodice jedini koje sam ja imala. To je bio moj život - rekla je Dragana.

Pevačica je rekla da je muzika čista ljubav i da je njen povratak na scenu zapravo bio ideja da jedan CD bude posvećen njenoj deci. 

 

- Dobila sam ljude koji su me voleli i koji me i dan danas vole, ali sam dosta izgubila. Imala sam neprospavane noći, jer sam se sekirala za neke stvari, patila sam jer su me povređivali nazovi prijatelji, uvek je bilo nečega, ali takav je posao, ne može svako da vas voli - rekla je tada Dragana.

 

 

makonda-tracker