nikADA ZABORAVLJENA

DEČKO JOJ JE TRAGIČNO NASTRADAO U JAKOJ OLUJI, A NJOJ JE PRESUDILA DROGA: Tužna životna priča srpske glumice od čije je smrti se domaća javnost NIKADA nije oporavila

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Primus

29-07-2018 12:03h
toliko o ambroziji...

Vladana

29-07-2018 16:49h
Bila je heroina...umrla je od heroina.... to je zivot

mira

28-07-2019 23:42h
Kakav je ovo naslov ? "Javnost se nikad nije oporavila" , besmisleno ! Žao mi je onih koji nastradaju nesrećnim slučajem , a ne i onih koji sami sebe odvedu u smrt . Radi se o lošoj glumici koja se zanosila snom o slavi i tako proćerdala život . Trebala je da radi nešto drugo. Možda bi danas bila živa ?
Meni je beskrajno bilo žao kada je u saobraćajnoj nersreći nastradao vanserijski glumac Slobodan Đurić .

Pošteno

29-07-2019 07:46h
@mira
Svaka čast na komentaru.

Pera Santorini

29-07-2019 11:58h
@mira
Jako je ruzno napisati ovakav komentar, kakva god bila osoba koja vise nije medju zivima! Zgrazavam se ovakvih ljudi koji svoj subjektivan stav iznose kao apriori jedinu istinu!

mira

29-07-2019 15:23h
@Pera Santorini
A ja se zgražavam nad onim koji ovakve posrnule osobe stavljaju u heroine i tako daju loš primer mladima ! To mislim i za Milana Mladenovića , i celu ekipu EKV .

M

29-07-2019 12:03h
Bila je najlepsa zena svog vremena. Droga je najvece zlo covecanstva

mira

29-07-2019 17:52h
@M
To uopšte ne stoji ! Nije bila ni ženstvena , a kamoli lepa .
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: