zavodljiva

Minijaturni ljubičasti kupaći kostim raspalio maštu mnogih muškaraca: Jelena Karleuša ponovo PROVOCIRA (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Narodna

27-07-2018 23:51h
Svako svoju kolevku na ledjima nosi

Sandra Rovinj

28-07-2018 08:20h
Izgleda fantastično.

Jelena

28-07-2018 10:19h
Ja sam zensko i njene "poze" me uopste ne uzbudjuju niti su mi interesantne. Redovno nosi tesan kupaci, trci se ,sta li joj se to u zivotu desilo kad je toliko gladna paznje? Ustvari, ovo je Balkan, zna zena sta "prolazi". Da je zgodna, zgodna je i to je otprilike to.

Čemu

28-07-2018 15:17h
@Jelena
Ovakav komentar..?!
Ko zna sta si ti sve prosla u zivotu kad tako (ne)razmisljas.

Jeca

28-07-2018 15:47h
Sve je fotošop. Pa ona ima 20 kilograma viška ali samo mašta da tako izgleda.Pa videli smo salo i celulit uživo.Jadna je misli da smo svi ćoravi.

Lule

28-07-2018 19:52h
Ovo cudo bih ja voleo da vidim uzivo, onako na metar od mene eventualno 2 pa da kazem vredi li nesto ili laze i sebe i sve oko sebe. Onako uzgred ako cemo o izgledu Ima mnogo lepsih starleta od nje.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: