Glossy INTERVJU

Anastasija Ražnatović: Majka je bila uvek uz mene

2

"Vodim se parolom u životu, da se, kad udarim glavom o beton, podignem se i nastavim dalje."

foto: Dušan Petrović

 

Ljudi koji su mnogo iskusniji od mene kažu da posle svakog pada treba ustati i ne treba pustiti da te neuspeh obeshrabri. Vodim se tom parolom u životu, da se, kad udarim glavom o beton, podignem se i nastavim dalje.

 

Kada je pre nekoliko dana objavila prvi singl "Savršen par", naslednica jedne od naših najvećih muzičkih zvezda Svetlane Cece Ražnatović - Anastasija Ražnatović (20) definitivno je odlučila da je muzika put kojim želi da korača kroz život. Potvrdu za to da je karijera pevačice pravi izbor dobija i od publike koja joj svakodnevno daje podršku pohvalama za novu pesmu. Iako se jedno vreme tražila u modi, sve vreme je osluškivala svoje srce, a potom se hrabro prepustila svim izazovima koje nose muzika i scena.

 

foto: Dušan Petrović


Glossy: Godinama se već priča o tome da snimate pesmu. I konačno ste uspeli da snimite hit. Kakvi su vam dalji planovi?


- Od mog punoletstva pisalo se o tome, ali sam smatrala da će pravo vreme za muzičku karijeru doći onda kada budem potpuno spremna da uđem u ovaj svet, koji, koliko ima dobrih, toliko ima i loših strana. Pre šest meseci shvatila sam da zaista želim da se bavim muzikom i spremna sam da se cela predam tom poslu. Čula sam se s nekim autorima domaćih hitova i dobila nekoliko ponuda za tekst moje pesme. Većina je bila odlična, ali to ipak nije bilo ono što sam zamislila, pa sam odlučila da se sama oprobam u pisanju. Sudeći po reakciji publike, deluje da je pesma "Savršen par" pogodak. U narednih šest meseci planiram da objavim još jednu pesmu, a potom sledećeg proleća i drugu. Naravno, ako sve bude teklo onako kako sam zamislila. Nastupi će sačekati.


Glossy: Mnogo toga ste postigli i preživeli do sada. Možete li za sebe da kažete kako ste odrasli pre vremena?


Sticajem životnih okolnosti bila sam primorana da odrastem pre svoje generacije. Odrastanje pod lupom javnosti i još mnogi faktori učinili su da sam mnogo ranije počela da određene stvari rezonujem kao odrasla osoba. Nije to bila moja volja, već okolnosti takvog načina života. Što se tiče toga šta sam postigla, mogu da kažem kako nisam još sve. Godine su ispred mene, moram još mnogo toga da uradim.

 

Nastavak na sledećoj strani. 

makonda-tracker