prinova na putu

Srpska kraljevska porodica: Kada su u pitanju njena trudnoća i porođaj, princeza Ljubica ŽELI SAMO OVO (FOTO)

1

Ostavimo po strani englesku kraljevsku porodicu, jer i mi imamo svoju o kojoj treba pričati.

princ mihailo i princeza ljubica karađorđević
princ mihailo i princeza ljubica karađorđevićfoto: Privatna arhiva

Princ Mihailo, sin princa Tomislava i princeze Linde, i Ljubica Karađorđević čekaju bebu.

 

 

 

Budući da je mlada princeza u četvrtom je mesecu trudnoće, kraljevski par otkriva kako je izgledao trenutak kada su saznali da će postati roditelji, a Ljubica i detalje porođaja.

 

- Prva reakcija je, naravno, bila oduševljenje, mada je bilo potrebno da prođe nekoliko nedelja da bismo se navikli na činjenicu da ćemo uskoro dobiti još jednog člana porodice. Sa pravom pripremom za roditeljstvo počinjete tek onog trenutka kada po prvi put čujete otkucaje srce svoje bebe. Tada i život dobija neku drugu dimenziju, sve što radite sa sobom nosi novu dozu ozbiljnosti i odgovornosti - rekao je Mihailo Karađorđević između ostalog.

 

Podsetimo se, mladi kraljevski par uplovio je u bračnu luku pre dve godine u Crkvi Svetog Đorđa na Oplencu. To je bilo prvo venčanje potomaka kralja Aleksandra nakon skoro sto godina.

 

 

Njih dvoje su potom odlučili da ostanu u Srbiji, gde planiraju da podižu dete.

 

- Kada smo se venčali, postali smo još odlučniji u nameri da svoju porodicu stvaramo u Topoli, mestu koje je moj otac Tomislav toliko voleo i u kojem je proveo poslednje godine svog života, mestu u kojem sam ja proveo najlepše trenutke detinjstva. Prošle godine smo uspeli da ostvarimo svoju želju i od tada živimo u Topoli. Presrećni smo što ćemo naše dete odgajati u srcu Šumadije, gde su i moji koreni - objašnjava princ.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani.

makonda-tracker