ne ide im

Ljubio se sa drugom dva dana nakon njenog porođaja: Kloi Kardašijan je OPROSTILA PREVARU, ali tu se njena DRAMA ne zaustavlja

0

Optužbe o nevernosti pojavile su se protiv košarkaša samo dva dana pre nego što će poznati par dobiti ćerku.

tristan tompson i kloi kardašijan
tristan tompson i kloi kardašijanfoto: Profimedia

Optužbe o nevernosti pojavile su se protiv košarkaša samo dva dana pre nego što će poznati par dobiti ćerku.

 

Tristan Tompson uslikan je kako ljubi drugu ženu i neprimereno je dodiruje u jednom noćnom klubu, što je samo prethodilo njegovom odlasku u hotel sa drugom ženom. Kloi Kardašijan tada je odlučila da ipak ostane uz svog muškarca, ali se šuškalo da su odlučili da potraže pomoć na zajedničkoj terapiji.

 

Rijaliti zvezda i košarkaš nisu želeli da se rastave zbog njegove prevare, budući da su tek dobili ćerku. Zajednički prijatelji priznali su da Kloni i Tristan još uvek nisu rešili sve stvari. Ponašaju se ispred drugih kao da jesu, ali je u ovom trenutku to sve farsa.

 

I ne samo to, već je Kloin dečko navodno napustio njihovu zajedničku terapiju zato što mu je više dozlogrdilo da se samo govori o njegovoj prevari i odbija da se više tamo vraća. Izvor blizak paru istakao je da Tristan više ne odlazi na terapije sa Kloi.

Veruje da konstantnim razgovorom o nečemu što se dogodilo pre nekoliko meseci ništa ne dobijaju", rekao je izvor za "US Weekly".

 

makonda-tracker