Verili se Džesi Džejms i Ket von Di

0
Nakon pola godine strasne romanse, kralj motocikala koji je svetsku slavu stekao kao bivši suprug preljubnik glumice Sandre Bulok, Džesi Džejms i umetnica tetovaže Ket Von Di odlučili su da stanu na ludi kamen

Voditelj izuzetno popularnog televizijskog serijala Monster garage Džesi Džejms i američko TV lice Ketrin von Drakenberg poznatija javnosti kao Ket von Di dali su zvaničnu izjavu magazinu People u kojoj su svetu obznanili srećne vesti o svojoj veridbi.

- Znate, ponekad javnost i štampa sve shvate pogrešno, a ovde je baš to slučaj. Ispostavilo se da je 2010. najbolja godina u mom životu zato što sam se zaljubio u svoju najbolju prijateljicu. Ket je neverovatna žena koja je stajala uz mene u trenucima kada mi je čitav svet okrenuo leđa. Nikada nisam upoznao osobu koja je toliko fina, ljubazna i posvećena trudu da svakog dana svet čini boljim mestom za život. Ljubav koju osećam prema njoj je neizreciva. Počastvovan sam što je na moje pitanje da li hoće da se uda za mene rekla da. Ostariti s njom biće prava eksplozija! – ispričao je oduševljeni stručnjak za motocikle kojeg je početkom godine u preljubi uhvatila bivša supruga, oskarovka Sandra Bulok, što je ovaj par dovelo do neumitnog razvoda.

Sredinom leta tada već slobodni četrdesetjednogodišnji Džejms i dvadesetosmogodišnja Ket otpočeli su vezu koja je vremenom prerasla u pravu ljubav.

- Ne postoji niko drugi na ovom svetu. Samo on – rekla je za People Ket i dodala da nije važno u kojem gradu će njih dvoje živeti, pošto ona smatra da je dom onde gde joj je srce.

makonda-tracker