pun razumevanja

Nikola Rokvić otvoreno o braku, životu i strahovima: Bojani bih OPROSTIO PREVARU

1

Za njega je iskrenost jedna od najvažnijih osobina koju čovek treba da poseduje, stoga ni on nema problem da o svojim ličnim stvarima govori javno i da sa drugima podeli svoje strahove.

nikola rokvić
nikola rokvićfoto: Dragana Udovičić

Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana Barović jedini su učesnici rijaliti programa koji su se tamo upoznali, a nakon toga venčali i dobili dete. Nedavno su posetili rusku prestonicu i uživali u porodičnim trenucima sa ćerkicom, Leonom.

 

Nakon šest godina pevač se vratio se folk zvuku i objavio nov singl "Pao sam". U vezi sa naslovom pesme, bje ekskluzivno za magazin "Story" odlucio da progovori o svojim strahovima, braku, poteškoćama na koje nailazi i svojoj roditeljskoj ulozi.

 

Dugo je, priznaje, bio svojeglav i da nije ga zanimalo šta drugi misle. S godinama je shvatio da je ispravno čuti nekoliko različith mišljenja. Velika podrška mu je supruga.

Od prvog momenta između nas je zavladala neka čudna energija koja i danas postoji. Dosta smo slični, u neku ruku otkačeni. Avanturističkog smo duha i volimo da putujemo i otkrivamo nove destinacije. Sve smo vatre koje se naizmenično gase", rekao je Nikola.

Uživa da Bojani pokazuje emocije svakodnevno, rečima ili malim iznenađenjima. Veruje da su za dobar brak, osim ljubavi, neophodni iskrenost, praštanje i kompromis. Njemu je njegova supruga najbolja prijateljica, koju nikad ne bi hteo da povredi ili prevari. Iskrenost mu je jako bitna i veruje da on i Bojana sve mogu jedno drugom da kažu.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani.

makonda-tracker