svoja i drugačija

Ćerka Radeta Šerbedžije PRAVA JE LEPOTICA, ali... Jedan detalj na njoj će vas APSOLUTNO ŠOKIRATI (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

hm

25-07-2018 13:12h
Nije mu ovo najstarija ćerka, ima ćerku i iz prvog braka.

Raja

25-07-2018 13:50h
Od dlaka je jos gora tetovaza.

gadno videti

25-07-2018 15:40h
Ukapirala je da Serbistanci vole cupave i miris znoja.

Serbistanka

25-07-2018 23:14h
@gadno videti
@ gadno videti
Zluradost je mnogo gadnija i gadljivija od pazušnih malja.

Svako ima pravo da odluči kako će da neguje svoje telo, da li će se ili neće depilirati. Ja lično ne volim maljavost ispod pazuha ali me se ne dotiču tuđa pazuha. Ružnija su mi pačija naduvana usta...čak i od tuđih pazušnih malja. Da nije vrednih paparaca ne bih ni znala da par poznatih glumca i ili kćerka glumca gaji malje ispod miške, a pačija usta, obrve ispod kalupa model; "a la' krem bananica", pirsing i druge neprirodne pojave sve su masovnije.. Nije da branim čupe ali ruku na srce da nije bilo modnih diktata možda bi dlake ispod ruke bile, i tamo dole..... normalna stvar.. :))))

Slavica

25-07-2018 22:40h
Vidjela žaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu ,prije nje su to napravile puno poznatije kao Madona itd . jako ružno fuj
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: