ima neka tajna veza

Kija progovorila o Cecinoj podršci, a onda rekla: Anastasija mi je konkurencija!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Radmila

25-07-2018 04:09h
U cemu ti je konkurencija, zeno????? !!!!!! U mladosti nije, u lepoti nije, u pevanju nije, u damskom ponasanju nije jer je mnogo iznad tebe a ne moze da ti parira ni u lazima i sposobnosti za manipulaciju jer si ti presisala i Dafinu i Jezdu kao sto rece neko proteklih nedelja.
Trajaces jos malo dok ne pocne nesto interesantnije da se desava u novoj zadruzi a onda ode ti u zaborav kao i mnoge instant zvezde pre tebe. Ceca i Anastasija ce trajati jos dugo, dugo, a ti ces u najboljem slucaju opet biti stjuardesa. I ne zaboravi, mnogo si poletela visoko a znas kako kazu:"Ko visoko leti......."

Tina

26-07-2018 22:25h
Ona tebi jeste konkurencija, ali njoj nikad neces biti... Ona je visoko iznad tebe

Marina

27-07-2018 11:19h
Draga devojko-zenom te nemogu nazvati jer se ne ponasas tako...Jako,jako visoko letis pazi se pad je jako bolan!
Od Stuardese si zamislila da si zvezda?uporedjujes se sa Anastasijom?
Ne omalovazavam niciju profesiju ali bi trebala znati u tvojim godinama gde ti je mesto!!!!
Prodala si tvoj privatni zivot radi cega?
Sad si u nekom filmu gde ti nije mesto,kao drugo budi svesna da neznas da pevas i da nemas mogucnosti da bi se uporedila sa Anastasijom!!!!
Vrati ti sebi svog muza “ako te on jos uvek zeli”i budi mirna,u okeanu u kome plivas sad sitne ribe kao ti se serviraju samo kao mamac i nemoj da zavrsis kitu u usta.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: