traumatično detinjstvo

Dragana Mirković kakvu ne znate: Isplivali detalji iz detinjstva poznate pevačice - ni malo SJAJNI

0

Jedna je od najuspešnijih pevačica estrade, ali malo ko zna celu priču njenog života

dragana mirković
dragana mirkovićfoto: Promo

 

Dragana Mirković je nekoliko meseci provela u bolnici zbog problema sa kukovima. Kada je imala samo godinu dana, lekari su primetili da Dragana ima iščašene kukove. Previđali su da će imati jednu nogu kraću, a do druge godine je bila u bolnicama, na operacijama i u gipsu. Zbog toga je sve do tinejdžerskih dana imala košmare i čestu nesanicu.

 

Draganin ujak je njenim roditeljima rekao da će postati slavna, kako bi im dao utehu ne znajući da će danas postati jedna od najboljih pevačica.

 

Njena sestra Dušica Krumov otvorila je dušu u emisiji "Premijera" i ispričala koliko je to bio težak period za celu njihovu porodicu.

 

To je bio taj problem, rešilo se na sreću kako je trebalo. Jeste traumatično naravno, nije jednostavno preživljavati sve to. Jako mi je žao što nije uspela da upiše muzičku školu u Požarevcu, vodio je deka, položila je prijemni sa peticama svim peticama. Bila je odličan đak i stekla je vukovu diplomu, uvek je volela da peva i volela je folklor" rekla je Draganina sestra.

 

Pevačica je udata za Tonija Bijelića sa kojim ima dvoje dece - ćerku Manuelu i sina Marka. Dragana sa porodicom živi u Beču.

 

 

 

makonda-tracker