Katarina Vučetić: Bratanci su mi priredili nezaboravno popodne

Učesnica Survivora Katarina Vučetić dugo će pamtiti jučerašnji dan koji je provela u druženju sa učenicima Osnovne škole Radoje Domanović u Nišu
0
1 / 6

Atraktivna dama, koja uživa u ljubavi sa bivšim narodnim poslanikom Alenom Selimovićem, iskoristila je nekoliko slobodnih dana za boravak u rodnom Nišu, ne sluteći da će joj njeni bratanci prirediti jedan od najlepših dana u životu.

- Doputovala sam u Niš kako bih se nekoliko dana odmorila u krugu svoje porodice, a i prisustvovala proslavi rođendana rođene sestre Kristine. Na insistiranje mojih bratanaca Petra i Filipa obišla sam i Osnovnu školu Radoje Domanović, koju sam nekada i ja pohađala. Nisam ni slutila kakvu ću pometnju izazvati, došla sam da ih posetim na početku smene, ali sam se na njihovo insistiranja vratila kako bih sa njima provela i veliki odmor. Uživala sam u druženju sa mališanima, smejući se njihovim šalama i utiscima o Survivoru. Drago mi je što sam bila njihov gost i mislim da ću se ovog dana dugo sećati, s obzirom na to da sam ga provela sa klincima koji su me osvojili svojim šarmom, duhovitošću i stavovima – otkriva za Story.rs Katarina Vučetić.

Danilo Mašojević

makonda-tracker