Grad mladih u Delta Cityju

0
Učesnici muzičkog konkursa Nek se čuje muzika i literarnog Piši, raspiši se predstaviće se posetiocima Delta Cityja, u četvrtak 20. januara, u 18 časova, u okviru akcije Put do grada mladih

Konkursi su posvećeni promociji mladih, neafirmisanih bendova, ali i teme Mladi u Srbiji - gde smo sada i gde idemo, a najuspešniji učesnici biće nagrađeni na manifestaciji Grad mladih, u Sava Centru sedmog i osmog februara. Tada će se okupiti mladi ljudi, predstavnici Evropske unije, Vlade Srbije, univerziteta, kompanija, organizacija civilnog društva i donatorskih programa, sa ciljem prevazilaženja prepreka na koje mladi u Srbiji nailaze i stvaranjem uslova za poboljšanje njihovog položaja u našoj zemlji.

Akcije su nastale u okviru projekta On the road, koju sprovodi NORIPS (Nezavisna organizacija za razvoj i promociju Srbije) uz podršku Kancelarije za mlade, Građanske inicijative, EuVENT iz Brisela, radio Antene, MTV-ja i grupe Negativ. Ovaj regionalni multimedijalni projekat treba da ukaže na potencijal mladih ljudi, budućih nosioca društvenog, kuturnog i političkog razvoja Srbije.

makonda-tracker