poteškoće

O njihovoj veridbi i dalje priča svet: Mina Milutinović otkriva da joj nije bilo najsjanije na POČETKU veze sa poznatim košarkašem

0

Dug je put bio od hiljada kilometara razdvojenosti do dijamantskog prstena.

mina milutinović
mina milutinovićfoto: Instagram

Skoro je nedelju dana prošlo od veoma romantične veridbe srpskog košarkaša Nemanje Nedovića i manekenke Mine Milutinović. Četiri godine kasnije od prvog susreta na Kalemegdanu i upoznavanja na inicijativu zajedničkih prijatelja, Nedović je odlučio da zaprosi mladu misicu.

 

Za magazin "Gloria" Mina je rekla da u tom trenutku nije mogla da kontroliše svoje emocije i da je počela da plače.

Trenutno sam najsrećnija devojka na svetu. Momenat kad me je Nemanja zaprosio jedan je od najlepših u mom životu."

 

U sezoni 2013/2014. Nedović je igrao za NBA klub "Golden stejt voriorse", te je par bio razdvojen. Mina je nekoliko puta letelea za Ameriku ne bi li se videla sa svojim dečkom.

 

 

?

A post shared by @ minamilutinovic on

Manekenka otkriva da je na početku njihove veze sve bilo veoma komplikovano; ona i Nemanja su bili razdvojeni. Dok je on trenirao i pokušavao da se adaptira na novi klub, Mina je studirala u Beogradu.

Dešavalo se da odem u Ameriku na četiri dana samo kako bismo bili zajedno", ispričala je manekenka u intervjuu za magazin "Gloria".

Međutim, oboje su se trudili da sačuvaju svoju vezu od svih poteškoća na koje su nailazili, a brzo su počeli i da žive zajedno. Prvo u San Francisku, pa u Valensiji, a odnedavno u Malagi. Od tada, ističe, stvari su postale mnogo lakše.

 

Spasilo ih je međusobno razumevanje i velika želja da u svemu tome istraju. Prilagođavali su se jedno drugom, što je, eto, rezultiralo dijamantskim prstenom.

 

 

LOVE THAT CANT BE MEASURED YES!!!❤️??

A post shared by @ minamilutinovic on

Mina je priznala da bi volela da ima bajkovito venčanje na plaži, na nekom divnom ostrvu, ali u duhu naše tradicije.

 

 

makonda-tracker