Rene Zelveger: Tuga zbog gubitka dragog svekra

0
Oskarovka Rene Zelveger nije se pojavila na crvenom tepihu na dodeli Zlatnog globusa pošto je preminuo otac njenog izabranika Bredlija Kupera
foto: BANG
foto: BANG

Prema programu organizatora ceremonije dodele priznanja Zlatni globus, četrdesetjednogodišnja plavuša Rene Zelveger trebalo je da se pojavi na ovom svečanom događaju održanom u proteklu nedelju kako bi uručila jednu od nagrada. Međutim, ova višestruko nagrađivana filmska diva bila je primorana da u poslednjem momentu otkaže svoje učešće zbog toga što su ona i njen dečko, tridesetšestogodišnji glumac Bredli Kuper, hitno otputovali u Pensilvaniju kako bi prisustvovali sahrani Bredlijevog oca Čarlsa, koji je nakon duge bolesti preminuo u sedamdeset prvoj godini života.

Da stvar bude još gora, tokom bdenja se vatra u kaminu porodične kuće Kuperovih otrgla kontroli i izazvala manji požar, čije širenje su brzom intervencijom spasli pripadnici lokalne vatrogasne brigade.

Inače, za ovih godinu i po dana koliko se zabavljaju, Rene je postala veoma bliska sa porodicom svog partnera i često se u Los Anđelesu nalazila na kafi sa Brejdijevom majkom Glorijem i sada pokojnim ocem Čarlsom, čak i kada njen izabranik nije bio prisutan.

makonda-tracker