dramatično

Bila je u braku sa velikim turskim zavodnikom i OSTAVILA GA je: Lepa turska glumica je na setu doživela VELIKU LJUBAV

0

Njen život je prava filmska priča. 

foto: Promo
foto: Promo

Burčin je rođena 1980. godina u Istanbulu, a još kao veoma mala pokazivala je talenat za glumu. Već sa pet godina pojavila se u nekoliko filmova i serija, da bi kasnije upisala studije glume na "Mujdat Gezen Arts Center".

 

Danas, posle toliko godina, ova popularna glumica kaže da se ne seća baš najjasnije svojih početaka jer je bila mala, ali i da je oduvek znala da će se baviti glumom. Dešavalo se da pravo sa seta dođe kući da proslavi rođendan, da bi se potom vratila na snimanje, te kaže da to nikad ne bi dozvolila svojoj deci.

 

Za 33 godine, koliko se bavi glumom, Burčin je zaigrala u više od 20 serija i desetak filmova, zbog čega sa pravom važi za jednu od najuspšenijih turskih glumica.

 

Osim što joj je uloga Ajšegul u seriji "Za mog sina" donela veliku popularnost, Burčin je postala ponosna vlasnica brojnih priznanja. Osvojila je nagradu "YBTB Top Awards of the Year" za najuspešniju glumicu u TV serijama, ali i nekoliko desetina nagrada za glumicu godine i najuspešniju glumicu.

Iako obožava modu, Burčin najviše voli kada je kod kuće, u pidžami i bez cipela sa visokom potpeticom. Velika strast su joj putovanja brodom, ali obožava i da šeta i čita knjige. Ukratko, kada se ugase kamere i kada napusti set, Burčin je žena poput svih drugih.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker