kad ona kaže

Karleuša prokomentarisala Kijino pevanje: Sinula joj ideja u koga da investira - mnoge će ŠOKIRATI!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Aska 2

21-07-2018 11:53h
Djeki FEjk vise nisi interesantna! Provalili su te svi da si jedna manipulatorka i tebi je samo krivo sto te je Kija razbila kao zvecku. I odjednom ti nisu vazni pregledi, zato sto te ubija ljubomora! Djeki FEjk ti si proslost i nema te vise, ne postojis. Zadnji koncert fijasko, a sinoc Ceca koncert za pamcenje i jos jedan rekord, a ti i dalje PEVALJKA.

fanatom

21-07-2018 14:31h
@Aska 2
Jeca se joo jedino moze pohvaliti dadiljama i garderoberkama, eto da se zna da ima poslugu kao nekadasnje Beogradske burzujke. Polupismena i neskolovana Jeca sem uspesnog muza koji dobro zaradjuje nema cime da se okiti, pa pustite zenu da uziva u svom svetu. Nije ona krova sto joj sudbina dodlela takvu ulogu.

Nela

28-07-2018 15:55h
@fanatom
Jeco pametnije ti je da cutis,ako mislis dasu krpice na 1 mesto ,zaista zalosno.Pa kija je institucija ,skolovana lepa prirodno ,interesantna i svi je volimo kija pojam.

Hrvoje

21-07-2018 12:18h
Istina je da Kija peva loše, ali ipak malo bolje od JK. Osim toga, nisam sigran da je pametno investirati u konkurenciju, pošto u Srbiji sa dovoljno novca svaka pevačica u pokušaju može da postane JK.

Jaska

21-07-2018 13:10h
Hahahaha puci ce Jeca od ljubomore hahaha paaa...ako je od tebe ispala pevaljka od nje ce biti vrh pevacica

colby

21-07-2018 14:38h
Istina je da je Kija tipicni primer manipulatorke,koja je uspela da izmanipulise dobar deo nacije, koja promisljeno unovcava svoje trenutno stanje, ciji je uzrok ona sama.Zamislite zivot sa zenom poput nje! Istice da je verbalno jaka (?!),a sta to znaci? Obicna jezicara koja melje dvesta na sat,a ne kaze nista,nigde poente njene logoreje.Mislim da ce u dogledno vreme ogoliti sve svoje lazi (moj drugar i ja smo svedoci mnogih),a do tog vremena, bar da ne iskace i iz frizidera. Njen bivsi muz se spasao! A pevanje..tako peva svaka druga devojka u Srbiji.Uziva u popularnosti,pristaje da bude igracka ljudima iz produkcije koji zele samo pare,a znaju da je ovo momenat i briga ih kad kroz neko vreme pocnu da je vuku po blatu.

Ladygaga

21-07-2018 15:20h
Sve na mesto od JK, a vi sto branite I velicate kiju bas ste za zalenje
Zena klasican manipulator I veze nema od pevanja itd.
Tek kad krene uzivo da peva Bice bash 1 on trending
Bruka

Blanki

21-07-2018 18:30h
Ako moze da peva Jelena Karleusa pa moze valjda i Kristina,Kija Kockar !
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: