Tap 011 u Beogradskoj areni

Nakon višedecenijskog odsustva sa muzičke scene, popularni sastav Tap 011 ponovo će se okupiti zbog velikog solističkog koncerta u Beogradskoj Areni
0
1 / 2

Okreni broj 95, Vrapci, Jeti Šumadinac, Bunda neke su od pesama koje su obeležile odrastanje generacija koje su stasavale devedesetih godina. Milan Bojanić, Đorđe Pajović, Petar Stupar, Ivana Peters i Goca Tržan suvereno su vladali muzičkom scenom i bili su idoli tinejdžera, pošto su grupu napustile dame, na kratko su ih zamenile Ana Štajndohar i Nataša Guberinić, ali obnovljena petorka nije uspela da ponovi uspeh originalnog sastava.

Od trenutka kada je Tap 011 prestao da postoji, govori se o okupljanju originalne postave, i dok su ove priče zvučale kao naučna fantastika, ovih dana se sve više priča o povratničkom nastupu popularne petorke. Kako saznajemo, lgendarni sastav održaće veliki koncert u Beogradskoj Areni, ali datum još uvek nije preciziran. Dok fanovi tapovaca čekaju njihov koncert podsetite se nekih od njiohovih najvećih hitova.

Danilo Mašojević

 

Okreni broj 95:

 

 

Bunda:

 

Vrapci:

 

 

Jeti Šumadinac:

makonda-tracker