Anabela Bukva: Nisam dala povoda da Bojan Repaja bude prozvan

4
Posle sinoćnjeg gostovanja u emisiji Ami G show, pevačica Anabela Bukva izazvala je pometnju na domaćoj estradi, izjavivši da je njen frizer zaljubljen u Mladena Radulovića
Foto: Milena Rakočević
Foto: Milena Rakočević

Naime, Anabela je kod Ognjena izjavila kako je morala da otpusti svoju frizerku, ovaj frizera, jer se zaljubila, zapravo zaljubio u mog bivšeg dečka i da mu je bolje da ćuti, da ona ne bi progovorila. Nakon ove izjave koja je uzburkala domaće medije, Anabela se obratila saopštenjem.

- S obzirom na to da je velika šteta načinjena mom najboljem prijatelju Bojanu Repaji, kojeg je u noćašnjem tekstu oklevetao portal svet.rs, želim da vas obavestim da je njegov advokat već pripremio tužbu. Tim povodom, osim pomenutog sajta biće tuženi svi koji objave slične budalaštine, jer nijednog momenta izjavom u AmiG šou nisam dala povoda da Bojan Repaja bude prozvan u bilo kom kontekstu. Kao neko ko nije više javna ličnost, vašom nemarnošću doveden je u veoma neprijatnu situaciju i zato će svi oni koji prenesu ovu bljuvotinu snositi pravne posledice – stoji u izjavi Anabele Bukva.

Inače, pevačicin dugogodišnji frizer je Bojan Repaja, za koga se zna da je bio u prijateljskim odnosima sa njenim bivšim dečkom Mladenom Radulovićem. S druge strane, Anabelin drugi frizer Vladimir Simić je na svom Facebook profilu objavio sledeći status: Pukla veza zbog mene, ahaha, i tako pojačao sumnje da je ipak reč o njemu.

Zanimljivo je da je GayEcho portal, koji je Mladenu Raduloviću prošle godine izdao Uverenje o heteroseksualnosti, danas objavio da kako izgleda, Uverenje više ne važi.

 


makonda-tracker