SAMO NIŽE USPEHE

Ceca je zadovoljna ćerkinim izborom: Anastasija RUKU POD RUKU sa NOVIM DEČKOM!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

NAĐA

20-07-2018 17:31h
Gde joj je slika sa mature?

Šarenko

20-07-2018 20:01h
Izgleda da mu nešto fali, čim više voli šarene laže od autentične lepote. Ne kapiram muškarce koji biraju devojke "ulepšane" estetskom hirurgijom. To je kao da si pored nekog ko je večito pod maskom... Nikad ne možeš da mu/joj vidiš pravo lice. Šta misle na koga će deca da liče ako ih jednog dana budu imali? Sigurno ne na plastičnu lutku.

Neko

20-07-2018 21:40h
Zasto ne proverite malo ko je zaista taj covek pre nego napisete clanak. U Cikagu se zna da on nije zapoceo nikav biznis vec kupio propalu kamionsku kompaniju, tj deo kompanije i sa jos dvojicom vodi, tj oni je vode. A isto tako bi bilo lepo da se raspitate kako je dosao do novca za taj kapital, ljudi u NS znaju ko mu je otac i gde se sad tacno nalazi. BAS zbog tog novca. Ruzno je uzdizati ljude koji su obican sljam drustva, i koji su drugima oteli da bi sebi nesto stvorili.

Raaza

20-07-2018 21:40h
Zaboravila na klaviru dok je cepala drva.

Vesnica

21-07-2018 07:07h
Vezano za ljubav i njenog decka,mislim da ne treba komentarisati..Mlada je imace ko zna jos koilko momaka,tako i treba..ali naglasila bih nesto drugo kao roditelj.Zao mi je nove generacije kojoj je idol Anastazija u smislu tolikoooo plasticnih operacija,sminke...nigde prirodne lepote.Svaka fotografija kao sa modne piste Milaana ? E deco,deco pa sta ce svama biti i kako ce te izgledati u 50 oj!? Ne mogu da verujem kako izgledaju devojcice uvece u gradu !? Ima 16 kao da joj je 25 ! A sta da rade tek devojke ( 60% Srbije) koji nemaju bogate roditelje da im pruze ovakav imidz?
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: