Lepa Lukić: Nedostajaće mi moj maca Maza

0
Pevačica Lepa Lukić otkriva ko će joj najviše nedostajati tokom učešća u rijalitiju Dvor i govori kako je reagovala kada je dobila poziv da budeo deo novog šou programa
foto: Marko Poplašen
foto: Marko Poplašen

Legenda narodne muzike oduševila je gledaoce svojim učešćem u rijalitiju VIP Veliki brat, a nove simpatije će pokušati da prikupi i pojavljivanjem u novom šou programu televizije Pink.

- Među prvima sam kontaktirana za ulazak u rijaliti Dvor, imponuje mi što je produkcija u meni prepoznala interesantnu osobu koju ljudi vole i žele da je gledaju. Iako je šou koncipiran kao dvorac sa kraljevima, slugama i dvorskim ludama, neće mi biti problem da budem u bilo kojoj od uloga. Brigu o mom domu prepustila sam mojim dobrim prijateljicama, koje će paziti i mog kućnog ljubimca, macu Mazu, koju imam skoro tri meseca. Našla sam je preko oglasa koji je dala jedna doktorka. Od tog trenutka život mi se u potpunosti promenio jer nakon završenih obaveza trčim kući kako bih što više vremena provela sa svojom ljubimicom – otkriva Lepa Lukić.

Danilo Mašojević

makonda-tracker