Sandra Bulok: Rajan Rejnolds me ne ljubi

0
Oskarovka Sandra Bulok opovrgla je glasine koje su počele da kolaju početkom ove godine da su ona i njen kanadski kolega Rajan Rejnolds u vezi

Gostujući u emisiji US show, četrdesetšestogodišnja glumica Sandra Bulok demantovala je sve tvrdnje o tome da se ona i njen partner u filmu Prosidba iz 2009. godine Rajan Rejnolds već neko vreme zabavljaju.

- Mislim da će se sada čuti jedan masovni ženski uzdah, pošto moram da kažem da Rajan nije moj ljubavnik. Jeste mi neverovatno drag prijatelj već deset godina, ali od njega ne dobijam porciju ljubavi koja obično sleduje kada padne mrak – otkrila je Bulokova prirodu svog odnosa sa nedavno razvedenim Rejnoldsom.

Filmska diva koja trenutno radi na filmskom projektu Extremely Loud and Incredibly Close u kojem se uz nju pojavljuje i slavni Tom Henks, otkrila je da u ovom periodu života ima mesta samo za jednog muškarca, njenog usvojenog sinčića Luisa.

- On je nešto najviše što momentalno mogu da postignem. I znajte, neće biti slobodan sve dok ne bude napunio osamnaest godina – našalila se glumica koja je proteklog proleća odmah nakon dodele Oskara, saznala za višestruku preljubu svog supruga Džesija Džejmsa, nakon čega se vrlo brzo razvela.

makonda-tracker