nije valjda opet?

Majli Sajrus i Lijam Hemsvort OTKAZALI VENČANJE: Ovo je razlog njihovog RAZLAZA

0

Veridba je propala, a par je raskinuo.

majli sajrus i lijam hemsvort
majli sajrus i lijam hemsvortfoto: Profimedia

Majli Sajrus i Lijam Hemsvort upoznali su se još 2009. godine na smimanju filma "Poslednja pesma", u kome su glumili par. Nakon toga spekulisalo se da su započeli vezu.

 

 

 

Prve vesti o veridbi procurile su 2012. godine, da bi sledeće godine par otkazao venčanje i raskinuo. Čak četiri godine kasnije, 2016, fanovi su mogli da odahnu - Majli i Lijam ponovo su bili zajedno, zaljubljeni do ušiju.

 

 

Pevačica je za magazin "Sun" u septembru prošle godine rekla da ne bi želela da se udaje u bliskoj budućnosti jer ima samo 24 godine.

Trebalo bi da živim još malo, imam toliko života u sebi još uvek da potrošim (pre braka)", rekla je Sajrusova.

 

Happy valentines ?

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

 

Dodala je pak da ne bi verovala pre tri godine da će danas biti tako srećna. U nekim vezama se ljudi izgube, objasnila je, dok se ona u svojoj pronašla.

 

Ipak, njihova veza opet se završila.

 

Naime, razlog za raskidanje veridbe jesu stavovi o deci koje imaju ovi mladi ljudi. Ispostavilo se da je Majli pomalo neodlučna kada je u pitanju osnivanje porodice.

Lijam je želeo decu, a Majli nije spremna na takav korak. Ne želi da više odlaže takve stvari. Svi su osim njega znali da će se ovako završiti. Slomljen je trenutno", rekao je izvor.

 

makonda-tracker