Glossy PRIČA NEDELJE

Nataša Bekvalac: Boli me što mi sestra odlazi daleko

3

Pop zvezda ne može da sakrije emocije koje je rastužuju jer će se njena mlađa sestra, koja joj je najveća podrška, uskoro sa decom preseliti kod supruga Iva, koji godinama živi i radi u Kini

Kristina i Nataša Bekvalac
Kristina i Nataša Bekvalacfoto: Ivo Martinović

Na prvi pogled, ništa nema čudno u tome da se rođene sestre vole, razumeju i jedna drugoj znače bezrezervnu podršku. Popularnost s kojom obe žive učinila je da poznate sestre Nataša (37) i Kristina Bekvalac (33) sve što im život loše donese prožive burnije, a opet, s druge strane, one lepe stvari glamuroznije. Iako imaju stariju sestru Draganu, koju ne vole ništa manje kao i ona njih dve, pop pevačica i dizajnerka ipak ostavljaju utisak bliznakinja koje su veoma vezane jedna za drugu.


Kada je pre tri meseca Nataša doživela veliki porodični problem i krah braka s Lukom Lazukićem, upravo joj je mlađa sestra, zbog velike bliskosti, bila najveća podrška. Iako se početkom godine uveliko govorilo o Kristininoj selidbi u Kinu, gde bi otišla s naslednicima Petrom (9) i Noom (1), a gde inače već godinama živi i radi njen suprug Ivo Martinović, to se tokom proleća nije desilo jer je dizajnerka zbog problema svoje sestre odložila plan. O tim teškim momentima, Kristina je prva progovorila za medije.

 

- Nataša me je zvala u pola pet ujutro. Nisam čula telefon, pa sam je pozvala oko devet kada sam ustala. Javila se Katjina dadilja i rekla da je Luka tukao Natašu. Otišla sam ispred stana, čekala sam da on ode, a kada je Nataša izašla i kada sam je videla u modricama... Jedva smo se odvezle do Urgentnog centra - sa očima punih suza ispričala je tada dizajnerka za dnevni list Kurir.


Inače, Kristinin suprug Ivo u Kini živi već godinama, a sestra pop pevačice dugo razmišlja o tome da mu se s decom pridruži i nimalo joj nije bilo lako da donese konačnu odluku. Naime, u Srbiji je rodila oba deteta, Petra je već krenula u osnovnu školu, a veliku pomoć i podršku u svemu ima i od sestara Dragane i Nataše, kao i od roditelja Mire i Dragoljuba, za koje je veoma vezana.

 

Nataša i Kristina Bekvalac
Nataša i Kristina Bekvalacfoto: Ivo Martinović

Upravo zbog svih njih se dugo dvoumila, ali je na kraju prevagnula želja da joj porodica bude na okupu. Njen suprug Ivo u Kini ima privatnu firmu koja se već desetak godina, pored Kine, i u nekim afričkim državama bavi dizajniranjem i arhitekturom. Kristinu je uspeh muža motivisao da razmišlja o tome da i sama tamo nastavi s dizajniranjem garderobe. Svesna je da joj ne bi bilo nimalo lako, ali veruje u svoje sposobnosti i nada se uspehu.

 

Za početak, bila bi koncentrisana na pomoć deci da se brže priviknu na novu sredinu.

 

Ipak, sada kada se Nataša malo stabilizovala i kada joj je publika, pored ćerkica Hane (11) i petomesečne Katje, daje vetar u leđa da uzdignute glave ide dalje kroz život, i Kristina može da konkretizuje svoje planove. Koliko su njih dve inače vezane jedna za drugu, govori i to što Nataša na svakom nastupu otpeva Kristininu omiljenu pesmu "Ne brini", čiji su stihovi: "I kada te svi napuste, ja biću tu" posvećeni upravo mlađoj sestri.


- Morala sam da otpevam pesmu "Ne brini", ona je s mog prvog albuma, koji je objavljen 2001. godine. To je bilo specijalno za moju sestru Kristinu, koja je i večeras sa mnom, u publici. Uskoro se seli u druge krajeve i nije mi uopšte svejedno zbog toga - rekla je Nataša kada je prošle nedelje završila svoj koncert u Inđiji.


Inače, Kristina i Ivo venčali su se 2008. na jednom salašu pokraj Novog Sada. Sve je počelo kao u bajci, a ubrzo je na svet došla ćerkica Petra. Međutim, sreća nije dugo potrajala i njih dvoje su se rastali, a onda i sudski razveli. Ostali su u odličnim odnosima, da bi posle izvesnog vremena počeli i da se druže.

 

Vezu su obnovili 2013. godine, a da je tako, svima je bilo jasno kada je upravo Ivo ekranizovao spot za Natašinu pesmu "Sluškinja". Ponovo su se venčali u septembru 2015. u velikoj tajnosti. U aprilu prošle godine dobili su i dečaka Nou.

 

S druge strane, Nataša iza sebe ima brakove sa Danilom Ikodinovićem i Ljubom Jovanovićem, a malena Katja, koja je Hani najbolje društvo, unela je posebnu radost u domove poznatih sestara.

 

Magazin Glossy - svake srede uz dnevni list Kurir

foto: glossy

 

makonda-tracker