Otvoreno klizalište Tvrđava na Kalemegdanu

U prisustvu nekoliko stotina posetilaca i mnogih poznatih ličnosti, među kojima je bio i slovenački olimpijac Luka Klasinc, juče je uz kuvano vino i toplu Kvik čokoladu svečano pušteno u rad jedno od najlepštih i najsavremenijih klizališta kod nas
0

Klizalište Tvrđava izdvaja se po ambijentu, među zidinama Kalemegdanske tvrđave sa pogledom na reku Dunav i na plato jednog od najeminentijih beogradskog restorana Kalemegdanska terasa, a pruža izvanrednu priliku za rekreaciju i zabavu. Savremeni uređaji pružaju mogućnost klizačima da uživaju i kada su temperature i do +15 stepeni Celzijusovih. Klizalište Tvrđava svečano je otvorio slovenački olimpijac Luka Klasinc sa svojom klizačkom grupom, koja je uz svetlosne efekte izvela plesnu tačku na ledu uz muziku poznatog filma o Džejms Bondu. Plesna grupa Olimpik je svojim nastupom okončala svečani deo otvaranja na ledu, dok se događaj nastavio velikom žurkom u kafe piceriji Tvrđava, neposredno pored klizališta.

Klizalište radi svakog dana od 10 do 23 sata, a jedinstvena cena ulaznice uz koju dobijate i par klizaljki je 300 dinara.

TAGOVI: klizanje
makonda-tracker