LUKSUZ

Noćenje od 7.000 evra sa POSEBNIM USLOVIMA: Bekamovi uživaju u Crnoj Gori ali uz ZAHTEVE koje ne možete ni da zamislite!

1

Svetski i domaći mediji bruje o njihovim neverovatnim zahtevima koje su tražili pre dolaska na odmor..

Bekamovi
Bekamovifoto: Profimedia

Svetski i domaći mediji bruje o njihovim neverovatnim zahtevima koje su tražili pre dolaska na odmor

 

Bivši fudbaler i kraljica mode uzeli su mali predah od poslovnih obaveza i doputovali s decom na odmor u Crnu Goru. Dejvid i Viktorija Bekam kao svoju idealnu destinaciju su ove godine izabrali Sveti Stefan.

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Misleći kako će se ovde uspeti da se sakriju od neželjenih pogleda i fotoreportera koji ih prate u stopu, Bekamovi su odabrali mirnu oazu, Sveti Stefan, koji je zadnjih godina sve popularnije odredište svetskih bogataša.

Nije tajna da tamo rado dolazi i ruski milijarder Roman Obramović.

Međutim želja slavnog para ipak se nije ostvarila jer su glavna tema svih svetskih medija. Između ostalog naši mediji su preneli i neverovatne zahteve poznatih supružnika.

Dejvid i Viktorija su navodno zahtevali određen položaj ležaljki i udaljenost drugih ležaljki od njihovih. Tražili su i posebnu hranu i vodu koju inače piju, ali i povećan protok kiseonika u njihovim sobama.

Isto tako, upravnici odmarališta su izabrali posebne radnike koji brinu o Bekamovima i spremaju njihova dva luksuzna apartmana. Sobarice u apartmane ulaze u tačno određeno vreme i to bez mobilnih telefona, kako slučajno ne bi fotografisale sobe slavne porodice.

 

Posebno se pazi i na gostoprimstvo ovakvih gostiju koji su uvek rado viđeni na Jadranu.

 


 

 

makonda-tracker