ne ide joj

Sama sebi i MUŠKARAC i ŽENA: Milica Pavlović priznaje zašto je još uvek bez JAČE POLOVINE!

0

Ne žali ni zbog jednog koraka koji je napravila u životu, ali joj jedna stvar ipak smeta.

milica pavlović
milica pavlovićfoto: Dušan Petrović

Popularna pevačica Milica Pavlović navikla je da puno radi tokom leta, posebno što je pre nekoliko nedelja izašao njen novi duet sa kolegom Acom Lukasom.

 

U javnosti se više puta provlačilo pitanje kako je moguće da Milica Pavlović nema muškarca pored sebe kada ima sve kvalitete koje bi muškarac poželeo. Ekskluzivno za magazin "Story" brineta je objasnila zašto je još uvek sama, kao i to da nije sigurna da li je to srećna ili nesrećna okolnost.

Sve dobre i loše okolnosti toga što sam se u životu borila sama, osetila sam na svojoj koži", kaže Milica za Story.

 

Hey ! ?

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

Ne poriče da je veoma teško što je kroz život koračala sama.

 

 

⚡ ?@dusannpetrovic ?

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

 

Pevačica misli da je leto idealno vreme da se zaljubi, ali da ona ili ne ume da iskoristi priliku ili je prilike zaobilaze. Nekad se zapita da li možda ima rogove.

Možda sa mnom nešto nije u redu i to muškarci primećuju, pa sam zato tako dugo sama. Drugo objašnjenje zaista nemam. Volela bih da makar na pet minuta zaboravim da sam ja samoj sebi muškarac i žena", odgovara Milica za magazin "Story".

Ne pada joj ipak teško što je sama jer voli svoju slobodu, ali bi volela da ima nekog kome može da nasloni glavu na rame.

 

Na opaske o tračevima da joj je jedan momak iz novo spota zapao za oko, odgovara da nikad ne bi zloupotrebila situaciju koja se tiče njenog posla da privatno sa nekim flertuje.

 

 

makonda-tracker