voleli se od ranije

Najomraženija ljubavnica na planeti: Razorila je kraljevsku porodicu, princu od Velsa niko nije zamerio

2

Ušla je u osmu deceniju života, ali nikada joj nije oprošteno što je razorila Dajanin brak.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Ljubavnim izborima je od sebe napravila najomraženiju ljubavnicu u istoriji. Godine i godine prolaze, sutra će proslaviti 71. rođendan, ali svet nikako da zaboravi, a ni da oprosti njenu aferu sa oženjenim princom, koji je kasnije postao muž.

 

Kamila, vojvotkinja od Kornvola

 

Kamila, vojvotkinja od Kornvola. To je ta najomraženija ljubavnica. Iako bi krivicu zbog preljubničke afere trebalo da podele i ona i princ od Velsa, na ravne časti, najveći teret osude pao je na Kamilu.

 

Kamila ne mari toliko za kritike

 

Kamila se rodila u Londonu, kao ćerka majora Brusa Šanda i Rozalin Kubit. Bila je udata za Endru Parkera Boulza, sa kojim ima dvoje dece, ali Čarlsa, sa kojim se zabavljala i pre udaje, nikada nije zaboravila.

 

Princ čarls i kamila parker
Princ čarls i kamila parkerfoto: Profimedia

 

Velika ljubav sa Čarlsom

 

Ljubav nije prestala ni kada se Čarls 1981. oženio Dajanom. I trebalo je da prođu decenije da bi se 2005. njih dvoje venčali. U međuvremenu, desila se velika afera.

 

Dajana i Čarls

 

Iako je Kamila Dajani predstavljena kao bivša Čarlsova devojka, princeza je oduvek znala da između njenog supruga i Kamile postiji nešto više. I to joj nije davalo mira.

 

princeza dajana
princeza dajanafoto: Profimedia

 

Ledi Di

 

I kako je postajala uverenija da to nešto zaista postoji, Dajani je Kamila, koja joj se u početku čak i dopala, postajala sve mrskija.

 

 

makonda-tracker